Garry Rodrigues'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu

18.09.2024 - 22:00 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 22:04

Son dakika | Ankaragücü ile yollarını ayran ve Sivasspor'a transfer olan Garry Rodrigues önemli açıklamalar yaptı. İşte tüm detaylar...

Garry Rodrigues'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu

AJANSSPOR HABER

Uzun yaz transfer döneminin son gününde yaşadığı itilaf sonrası Ankaragücü ile yollarını ayran ve Sivasspor'a transfer olan Garry Rodrigues önemli açıklamalar yaptı.

Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin formasını giyen Yeşil Burun asıllı Hollandalı futbolcu derbi hakkında çarpıcı bir tespitte bulundu.

"Sivaspor için en iyisini yapacağım"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Rodrigues, "Sivasspor benim transferimi uzun süredir istiyordu. Çok uzun süredir tanıdığım bir kulüp. Rakip olarak Sivasspor'a karşı oynamak gerçekten çok zor. Ben yeni dönemde kişisel bir hedef koymuyorum. Takımımın başarılı olması için maksimum katkıyı yapmayı amaçlıyorum. Amacım Sivasspor'a yapabileceğim en üst düzeyde katkıyı gerçekleştirmek" dedi.

"Ankaragücü yönetimi ve Emre Belozoğlu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum"

Ankaragücü'nde son dönemde yaşadığı sorun ve geçen sezon teknik direktör Emre Belozoğlu ile olan ihtilafı konusunda Rodrigues, "Ankaragücü'nde yaşananlarla ilgili konuşmanın doğru olmadıpını düşünüyorum. Doğru zaman da değil konuşmak için. Ankaragücü taraftarına teşekkür ederim. Onlar koşulsuz olarak takımı desteklediler. Onlar için her zaman en iyisini vermeye çalıştım. Emre Belozoğlu ile ilgili de çok fazla konuşmak istemiyorum. O çok iyi bir futbolcuydu, artık bu meselenin konuşulmasını de istemiyorum. Her şey geçmişte kaldı. Kendisi için en iyisiniz temenni ederim" şeklinde konuştu.

"Galatasaray'ın yeni transferleri benden daha başarılı olurlar"

Pazar günü Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için ise tecrübeli futbolcu, ''İki kulüp de çok iyi takımlar kurdular. Kimin kazanacağını söylemek gerçekten çok zor. Bu ligde her şey olur. En iyi olan kazanacaktır. Galatasaray çok iyi transferler yaptı. Osimhen gerçekten istisnai bir golcü. Sara, Jacobs, Batsuhayi çok iyi oyuncular. Tabii baskı ortamı var. Bunu nasıl yönetecekleri çok önemli... Bence hepsi başarılı olur. Umarım Galatasaray'da benim elde ettiğim başarıdan daha fazlasını elde ederler" ifadelerini kullandı.

"Mourinho hâlâ en iyi bir kaç teknik direktörden bir tanesi"

Mourinho'nun Fenerbahçe'de başarı olacağını düşündüğünü ifade eden Garry Rodrigues, "Başarı herkese göre değişir. Kriterler farklıdır. Ama bence Mourinho, hâlâ dünyanın en iyi bir kaç teknik direktöründen bir tanesidir. Fenerbahçe'de başarılı olur" diye konuştu.

"Başarı açısından Galatasaray daha iyi..."

Tecrübeli hücum oyuncusu, Galatasaray'da Fenerbahçe'de olduğundan daha iyi hatırlara sahip olduğunu belirterek, "Tabii ki Galatasaray'da daha iyi işler yaptım. 2 şampiyonluğum var. Harika sezonlar geçirdik. Yüksek bir başarı seviyesine ulaştık. Elbette Fenerbahçe'de de iyi hatıralarım var. Orada da büyük oyuncularla oynadım. Bunları unutamam. Her iki kulüpte de çok iyi hatırlarım var. Ama Galatasaray başarı açısından daha önde..." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler