Garry Rodrigues: "Fenerbahçe'den ayrılmayacağım"

07.09.2020 - 15:44 | Son Güncellenme: 07.09.2020 - 22:45

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertlilerde yeni transferlerin ardından takımdan ayrılacak olan isimler merak konusu olmuştu. Özellikle de Garry Rodrigues'in takımda kalıp kalmayacağı konusu netleşti. Garry Rodrigues, Fenerbahçe'de kalacak. İşte tüm detaylar...

Garry Rodrigues: "Fenerbahçe'den ayrılmayacağım"

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin Al Ittıhad'tan kiraladığı Garry Rodrigues, Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki iddialara anlam veremediğini söyledi.

Takımda kalacak

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; Fenerbahçe yönetiminin takımda düşünmediği söylenen Garry Rodrigues, sarı-lacivertlilerden ayrılmayacak.

"Saçma iddialar"

Kendisini, Yunanistan'dan arayan gazetecilerin "Olympiakos'a geliyor musun?" diye sorduklarını belirten Rodrigues, "Anlayamıyorum, son derece saçma iddialar. Hepsine aynı şeyi söylüyorum. Ben buradayım. Bir yere gitmiyorum. 1 yıl daha kontratım var." dedi. 

Geçen yaz geldi

Fenerbahçe, Garry Rodrigues'in iki yıl kiralık olarak oynaması için geçen yaz Al Ittihad kulübüyle anlaşmıştı. Ancak bu sezon çok sayıda transfer yapılması ve harcama limitleri nedeniyle Hollandalı orta saha oyuncusu sürekli olarak gidicekler arasında gösterildi.  

Senin için hazırladığımız haberler