Gareth Bale, Los Angeles FC'ye transfer oldu

25.06.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 21:51

Real Madrid'den ayrılan Galler'in dünyaca ünlü futbolcusu Gareth Bale Amerikan Ligi'nin en önemli takımlarından Los Angeles FC ile sözleşme imzaladı.

 Gareth Bale, Los Angeles FC'ye transfer oldu

2013 yılında Real Madrid'e rekor bir bonservis bedeli olan 100 milyon Euro ile transfer olan Gareth Bale sözleşmesinin sona ermesinin ardından rotasını Amerika Birleşik Devletlerine çevirdi. 

Los Angeles FC yıldızları topluyor

MLS ekiplerinden Los Angeles FC ile sözleşme imzalayan Bale gelecek sezon Amerika'da forma giyecek. Los Angeles FC geçtiğimiz günlerde Juventus'un efsane oyuncusu İtalyan Giorgio Chiellini ile anlaşmıştı. 

İlgini Çekebilir
Gareth Bale Galler'i Dünya Kupası'na götürüyor!
Habere Git

5 UEFA Şampiyonlar Ligi kazandı

Transfer olduğu Real Madrid'de bir türlü istenilen patlamayı gerçekleştiremeyen Bale 258 maça çıkarken 106 gol kaydetti. Real Madrid kariyerinde 5 UEFA Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, üçer UEFA Süper Kupa, İspanya ligi, birer İspanya Süper Kupa ve İspanya Kral Kupası kazandı. 

1 yıllık sözleşme imzaladı

Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Los Angeles FC, son olarak Real Madrid forması giyen Galli oyuncu Gareth Bale ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Kupa kazanmaya geldim

Bale, "Bu transferden dolayı çok heyecanlıyım. Burası benim ve ailem için doğru yer ve kariyerim için doğru zaman. Takımla çalışmaya başlamak ve Los Angeles’ta daha fazla kupa kazanmaya hazırlanmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler