GAME OVER

16.02.2020 - 14:18 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 11:19

Fenerbahçe mağlubiyeti sonuna kadar hak etti…Bu yüzden artık OYUN BİTTİ……

İkinci yarıya şampiyonluk parolası ile giren Ersun Yanal ve ekibi aldıkları kötü sonuçlardan sonra şampiyonluk yarışında rakiplerinde puan olarak çok fazla geriye düştüler.

Saha dışında yönetim MHK, PFDK ve bir çok dış unsurlarla kıran kırana büyük mücadeleler verirken ve ayakta durmaya çalışırken, saha içinde ise futbolcular ve teknik kadronun yönetimin verdiği mücadeleyi onda birini veremediği bir kez daha görüldü.

Taraftarın büyük desteği ile göreve gelen Ersun Yanal için artık tehlike çanları iyice çalmaya başladı. Yanal’a destek veren taraftar desteğini tamamen çekmiş durumda. Ersun Yanal bir en önce kendine çeki düzen vermeli ve takımını toparlamalıdır.

Yanal’ın oyuncu tercihleri, saha kenarından oyuna müdahale edememesi gelinen noktanın en büyük sorumlusu haline getirdi kendisini ve sona doğru da hızlı bir şekilde gidiyor.

Kadroya büyük umutlarla dahil edilen kaleci Altay’ın yaptığı hatalar, Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz ısrarı, çakma stoper yapılan Jailson inadı ve bunlara birde Ersun Yanal’ın formsuzluğu eklenince şampiyonluk yarışında büyük darbeler arka arkaya alınmış oldu. Kulübe anlamında bir çok alternatif olmasına rağmen Yanal’ın ısrarla bu isimlere yer vermemesi de çok ama çok ilginç bir durum…

Evet Fenerbahçe mağlubiyetleri hak etti...

İç sahada oynana Aytemiz Alanyaspor maçında da oyun hiç iyi değildi. Tartışmalı pozisyon falan derken ortalık gerildi ve kötü futbol ikinci plana düştü. Hep saha dışında kalınması takımın konsantrasyonun da kaybolmasına neden oldu. Rodrigues antrenmanda sakatlanması, Emre Belözoğlu’nun oyuna girdikten birkaç dakika sonra sakatlanması, Gustavo’nun sınırda iken kart görmesi ve derbide takımına yalnız bırakması bence disiplinsizlikten başka bir şey değildir.

Fenerbahçe bugün şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Oyun disiplininden kopan bir oyun ve hak edilmiş bir mağlubiyet. Galatasaray derbisini artık daha çok önemli hale geldi.

Eğer Fenerbahçe teknik kadrosu ve futbolcuları, biz bu yarışta varız demek istiyorlarsa Galatasaray maçı ile birlikte sezon sonuna kadar bir galibiyet serisi yakalamalılar. Aksi durumda herkesi çok sıkıntılı bir süreç bekleyecektir.

Senin için hazırladığımız haberler