Fatih Karagümrük cephesinden Trabzonspor maçı yorumu

29.10.2023 - 18:25 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 18:30

Süper Lig'de Fatih Karagümrük, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ve futbolcu Davide Biraschi açıklama yaptı.

Fatih Karagümrük cephesinden Trabzonspor maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 0-0 berabere bitti. Maçın ardından fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ve stoper Davide Biraschi açıklamalarda bulundu.

Biraschi: "Pek konsantre değildik"

Davide Biraschi, "İstediğimiz gibi başlayamadık maça, pek konsantre değildik. İlk 20 dakikadan sonra oyunu toplarmaya çalıştık. İyi bir takıma karşı sonuçta bir puan aldık" ifadelerini kullandı.

Canel: "Galibiyeti kaçıran taraf olduk"

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, "Oyuna biraz tutuk başladık ama ilk kornerimizi 24'üncü dakikada attık. Ondan sonra ilk yarının sonuna kadar oyun hakimiyeti bizdeydi. 2'inci yarı daha güzel oynadık. Galibiyeti kaçıran taraf olduk" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fırtına bırak golü kaleyi bile bulamadı!
Habere Git

"2 tane yüzde yüz golü Uğurcan Çakır kurtardı"

Sözlerine devam eden Canel, "İki tane yüzde yüz golü kaleci Uğurcan Çakır kurtardı" dedi. Ayrıca Canel, "En kısa zamanda da inşallah tesisimiz olur" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler