Galatasaraylı yıldızlardan taraftara çağrı: "Başınızı dik tutun!"

05.08.2024 - 20:26 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 20:38

Galatasaray'ın Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a karşı aldığı 5-0'lık hezimetin ardından takımın yıldız futbolcuları Icardi ve Torreira taraftara çağrıda bulundu.

Galatasaraylı yıldızlardan taraftara çağrı: "Başınızı dik tutun!"

AJANSSPOR HABER

Son şampiyon Galatasaray'ın Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a 5-0 yenilerek büyük bir şoka uğramasının ardından sarı-kırmızılı takım ile üst üste 2 senedir şampiyonluk yaşayan Mauro Icardi ve Lucas Torreira'dan taraftara çağrı mesajı geldi.

"Hedef 25"

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa açıklama ekleyen Galatasaray'ın Arjantili yıldızı Mauro Icardi: "Yeni bir haftaya, yeni hedefimize doğru başımız dik bir şekilde başlayalım. Başınızı dik tutun! Hedef 25" dedi.

"Düşmek zordur ama..."

Instagram hesabından paylaşım yaparak sarı-kırmızılı taraftara çağrıda bulunan Torreira: "Acımız ve hüznümüz çok büyük. İleriye gitmek için yenilgiyi kabul etmek ve rakibi tebrik etmek gerekiyor. Düşmek zorudur ama daha kötü olan hiç tırmanmaya çalışmamaktır. Hepimiz yaşadığımız durumlarla yüzleşiriz. Bu duyguya direnmek yerine yenilgiyle yapıcı bir şekilde yüzleşmeyi ve yenilgiden bir şeyler öğrenmeliyiz. Her yenilginin bir ders olduğuna eminim. Biz Galatasaray'ız ve ayağa kalkmak ve savaşmaya devam etmek için mecburuz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler