Sacha Boey için Crystal Palace Galatasaray'a servet önerdi

21.12.2022 - 12:59 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 13:15

Fransız basınında yer alan transfer iddiasına göre Galatasaray'ın yükselen oyuncusu Sacha Boey için Premier Lig'den Crystal Palace 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı

 Sacha Boey için Crystal Palace Galatasaray'a servet önerdi

Galatasaray'ın bu sezon değişmez oyuncularından biri olan Kamerunlu futbolcu Sacha Boey transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. 

Crystal Palace'dan 16 milyon Euro

Fransız basınından Jeunes Footeux'un haberine göre Premier Lig ekibi Crystal Palace, Sacha Boey için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Joel Ward'ın yerine yeni bir isim Palace Boey'i kadrosuna katmak istiyor.

Formasını kaptırmadı

Galatasaray'da sezon başında kadro dışı kalan ve gönderilmesi gündemde olan Boey sonrasında affedilmiş ve kadroya girmişti. Okan Buruk tarafından ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olan Boey sarı kırmızılı takımın en etkili oyuncularından biri oldu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, rakibini sayıya boğdu!
Habere Git

Dursun Özbek transferlere izin vermedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transferlere izin vermedi. Özbek "Sacha Boey ve Victor Nelsson'un yanında 3-4 oyuncuya daha teklif var. Güzel kadro var, teklifler normal. Kimseyi satmayı düşünmüyoruz." diyerek oyuncuları isteyen takımlara kapıyı kapattı. 

 

 
 

Devlerin listesinde

Fransa'da Dijon ve Rennes formaları giyen Sacha Boey, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 13 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Boey için İspanya La Liga'da Real Madrid ve İngiltere Premier Lig'den Liverpool'un takip olduğu iddia ediliyor.

 

Edin Dzeko gündemde

Öte yandan Galatasaray Icardi ile sezon sonu için anlaşamazsa yerine gelecek ismi buldu. Interlive sitesinde yer alan habere göre sarı kırmızılılar İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter forması giyen Boşnak golcü Edin Dzeko ile yakından ilgileniyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler