Galatasaray'ın yıldızı Serie A'ya transfer oluyor

24.03.2024 - 09:38 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 09:43

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız savunma oyuncusu Victor Nelsson'a İtalya Serie A ekibi Napoli'nin talip olduğu ve transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray'ın yıldızı Serie A'ya transfer oluyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Victor Nelsson'a talipler çıkmaya devam ediyor. Başarılı savunma oyuncusunu Napoli'nin transfer etmek istediği iddia edildi.

Napoli atağa geçti

Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Serie A'nın son şampiyonu Napoli yaz transfer döneminde Victor Nelsson'u kadrosuna katacak.

Anlaşma sağlandı

Haberin detaylarına yer alan bilgilere göre; İtalyan ekibi Napoli, Galatasaray ve Victor Nelsson ile prensip anlaşmasına vardı. Görüşmeler olumlu geçti.

Galatasaray yüksek bonservis bekliyor

Galatasaray, başarılı savunma oyuncusunun Napoli'ye transfer olması durumunda yüksek bonservis bedeli bekliyor. İki kulüp arasında geçen görüşmelerde henüz bonservis konusunda ilerleme olmadı. Napoli'nin bonservis için açık kapı bıraktığı iddia edildi.

Tottenham olmadı

Nelsson ile Premier Lig'in köklü ekibi Tottenham yoğun bir şekilde ilgilenmiş ancak Ada ekibi, Galatasaray'ın 25 milyon Euro bonservis inadını kıramadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

Victor Nelsson'un istatistikleri

Galatasaray'da 3'üncü sezonunu geçiren Victor Nelsson, sarı-kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda 118 maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler