Galatasaray'ın UEFA'daki rakibi Avrupa kadrosuna 3 yeni futbolcu ekledi!

03.02.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 18:31

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaşacağı rakibi Sparta Prag, UEFA listesinde 3 oyuncu değişikliği yaptı. Çekya ekibi iki yeni transferi ekledi. Detaylar...

Galatasaray'ın UEFA'daki rakibi Avrupa kadrosuna 3 yeni futbolcu ekledi!

AJANSSPOR HABER

Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sparta Prag, Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Çekya ekibinde 3 yeni futbolcu listeye dahil edildi. Kendi liginde lider olan Sparta Prag, 15 Şubat'ta Galatasaray ile Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaşacak.

2 futbolcu takımdan ayrıldı

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile son 32 turunda eşleşen Sparta Prag, kış transfer döneminde 3 yeni ekleme yaptı. Çekya ekibi UEFA kadrosunda 2 futbolcuyu çıkardı ve yerine 3 yeni futbolcu ekledi. Çekya takımının 21 yaşındaki genç futbolcusu Vaclav Sejk, kiralık olarak Hollanda ligi takımı Roda'ya gitti. Sezon başında kadrolarına kattıkları James Gomez ise 1 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Danimarka takımı Odense'ye transfer oldu. 

Kadroya 3 yeni transfer eklendi

Ayrılan futbolcuların yerine 2 yeni transfer ekleyen Sparta Prag, bir futbolcusunu da B listesine yazdırdı. Markus Solbakken'i 2,2 milyon euro'luk bir bedelle kadrosuna katan Prag, 23 yaşındaki Arnavut forvet Indrit Tuci'yi de kadrosuna kattı. 31 Aralık 2023 yılı itibariyle kiralık sözleşmesini feshedip Sparta Prag'a geri dönen 20 yaşındaki Krystof Danek ise B listesine dahil edildi.

İşte Sparta Prag'ın Avrupa Ligi kadrosu

Kaleci: Peter Vindahl, Vojtech Vorel, Jakub Surovcik

Defans: Angelo Preciado, Jan Mejdr, Asger Sorensen, Filip Panak, Tomas Wiesner, Jaroslav Zeleny, Ladislav Krejci

Orta Saha: Kaan Kairinen, David Pavelka, Veljko Birmancevic, Lukas Sadilek, Qazim Laçi, Jakub Pesek, Lukas Haraslin, Michal Sevcik, Matej Rynes, Adam Goljan, Markus Solbakken

Forvet: Victor Olatunji, Jan Kuchta, Indrit Tuci

B LİSTESİ

Kaleci: Erik Kolar

Defans: Patrik Vydra, Martin Vitik, Adam Sevinsky, Petr Hodous, Josef Starek

Orta Saha: Adam Karabec, Krystof Danek, Daniel Kastanek, Lukas Vana, Roman Horak, Lukas Penxa

Forvet: Tomas Schanelec, Daniel Rus

Galatasaray - Sparta Prag maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaşacak olan temsilcimiz Galatasaray, ilk maçı RAMS Park'ta oynayacak. İlk maç 15 Şubat TSİ 20:45'de başlayacak. Rövanş karşılaşması ise 22 Şubat TSİ 23:00'de Çekya'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler