Galatasaray'ın milli futbolcusu Antalyaspor'a! Resmi teklif geldi...

21.08.2024 - 08:34 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 08:44

Süper Lig'e iki maçta aldığı bir puanla giriş yapan Alex de Souza yönetiminde Antalyaspor, transferde gözünü Galatasaray'ın milli futbolcusuna çevirdi. Kırmızı beyazlılar resmi teklif yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Antalyaspor'a! Resmi teklif geldi...

AJANSSPOR - HABER

Alex de Souza'nın istediği doğrultusunda kadrosunu Adolfo Gaich, Emrecan Uzunhan, Thalisson Kelven, Moussa Djenepo, Soner Dikmen ve Kenan Piric transferiyle güçlendiren Antalyaspor, 7. transferini Galatasaray'dan yapmak istiyor.

Hedef Halil Dervişoğlu

Brezilyalı çalıştırıcının raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor yönetimi, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Kiralamak için resmi teklif yapıldı

Alex de Souza da milli futbolcuyu onaylarken, Antalyaspor yönetimi Galatasaray'a kiralık transfer için resmi teklifini iletti. Güney ekibi Halil Dervişoğlu'nun maaşının büyük bölümünü kulübünün karşılamasını talep ediyor. Maaş konusunda Galatasaray'la anlaşma sağlanması halinde transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında Hataspor'da oynadı

2023-24 sezonunun ikinci yarısını Hatayspor'da kiralık geçiren 24 yaşındaki futbolcu, sezon toplamında çıktığı 31 maçta 4 gol, 1 asistlik skor katkısı yapmıştı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Brentford'dan 500 bin euro karşılığında transfer etitği Halil Dervişoğlu'nun sözleşmesi 2027'ye kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler