Galatasaray'ın gündemindeki Sörloth için açıklama!

12.01.2021 - 11:54 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 11:58

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın Almanya'da Leipzig forması giyen Alexander Sörloth'u transfer etmek istediği gündeme geldi. Sörloth ile ilgili bir açıklama teknik direktörü Julian Nagelsmann'dan geldi. Sörloth, Galatasaray'a transfer olacak mı? Detaylar...

Galatasaray'ın gündemindeki Sörloth için açıklama!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da 24 golle gol krallığı yaşayan ve daha sonra Alman ekibi Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, Bundesliga'daki ilk golünü 14. maçında attı. Transferde adı Galatasaray ile de anılan Norveçli futbolcu için teknik direktör Julian Nagelsmann'dan açıklama geldi. Nagelsmann ne dedi? İşte yanıtı...

Nagelsmann: "Gelecek gollerin habercisiydi"

Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, "Sörloth'un ilk golünü atması çok önemliydi. Bu gol ona özgüven getirecek. Geçen sezon çok iyi bir performans göstermişti. Burada yeni sisteme alışması biraz uzun sürdü. Forvet için gol atmak önemlidir. Bu golle ilk adım atıldı. Gelecek gollerin habercisiydi. Umarım kendisinden beklenen performansı gösterir" ifadelerini kullandı.

Başakşehir maçında gol atmıştı

Almanya Ligi'nde 557 dakikada sahada kalan Sörloth, sadece 1 gol kaydedebildi. Sörloth, Leipzig'deki ilk golünü ise Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'e karşı atmıştı.

Transferde Galatasaray ile anıldı

Norveçli golcünün adı devre arası için transferde Galatasaray ile anıldı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Alexander Sörloth'un Türkiye'ye dönmesi halinde ilk hakkın Trabzonspor Kulübünde olduğunu ifade etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler