Transfer | Galatasaray'da Gustavo Assuncao gidiyor, Gedson Fernandes geliyor

20.10.2021 - 09:50 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 14:33

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, bekleneni veremeyen Gustavo Assuncao'nun yerine Benfica'dan Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak istiyor. İşte gelişmeler...

Transfer | Galatasaray'da Gustavo Assuncao gidiyor, Gedson Fernandes geliyor

AJANSSPOR - HABER

Devre arası transfer dönemi için planlamalarına başlayan Galatasaray'da takımdan gidecek ve gelecek isimler de netleşiyor. Sarı - kırmızılılar, bekleneni veremeyen Gustavo Assuncao'nun yerine Gedson'u kadroya katmak istiyor. 

Terim, Gustavo'yu gözden çıkardı

Fanatik'in aktardığı habere göre, teknik direktör Fatih Terim, büyük umutlarla transfer edilen Gustavo Assuncao konusunda hayal kırıklığı yaşadı. Terim, genç oyuncunun devre arasında gönderilmesini ve yerine Gedson Fernandes'in alınmasını istedi.

Yönetim yolları ayırmak için hazırlanıyor

Sarı-Kırmızılı yönetimin bu doğrultuda, Assuncao'nun kiralık sözleşmesini feshederek yolları ayırmaya hazırlandığı bildirildi. Öte yandan genç futbolcunun kalan maçlarda 11 başlamasının da zor olduğu belirtiliyor. 

Transfer rotası Gedson'a döndü

Bu gelişmelerin ardından sarı - kırmızılılarda ibre yeniden Gedson Fernandes'e döndü. Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Gedson'u en kötü ihtimalle satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak istediği öğrenildi.

22 yaşındaki Portekizli futbolcu, sarı kırmızılı takımda 10 maçta görev alırken 1 gol, 1 de asist yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler