"Galatasaray'ı yenmeye çalışacağız"

31.08.2020 - 15:10 | Son Güncellenme: 31.08.2020 - 15:10

Neftçi'nin teknik direktörü Fizuli Mammadov, Galatasaray ile oynanacak karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu. 42 yaşındaki teknik adam amaçlarının Galatasaray'ı elemek olduğunu söyledi.

"Galatasaray'ı yenmeye çalışacağız"

Hasan BEGDİLİ-AJANSSPOR

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi oldu. Bakü ekibinin teknik direktörlüğünü yapan Fizuli Mammadov, Galatasaray eşleşmesini değerlendirdi.

"Biz galibiyet için sahaya çıkacağız"

Kulüp televizyonuna konuşan Fizuli Mammadov hedeflerinin Galatasaray'ı elemek olduğunu ifade etti.

2020'nin Ocak ayında göreve başlayan 42 yaşındaki teknik adam, "Nerede olursa olsun, biz galibiyet için sahaya çıkacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız.

Shkupi maçının taktiğine hazırlanırken oyunculara kapalı bir takıma karşı oynayacağız dedik. Galatasaray daha farklı oynayacak. Taraftarlar bize her zaman destek oluyor. Biz daha sabırlı olmalı ve takımızın yanında olmalıyız. Galip gelmeye çalışacağız" dedi.

Neftçi'nin sakat oyuncusu var mı?

UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Shkupi ile oynanan maçta sakat oyuncuları olduğu söyleyen Mammadov, "Skupi maçında sakat oyuncularımız vardı ancak şu an sakat oyuncumuz yok" şeklinde konuştu.

"Transfer konusunu hemen çözmemiz lazım"

Defansif orta saha transferi istediklerini ifade eden Mammedov, "En kısa zamanda transfer konusunu çözmek istiyoruz. Forvet konusu da çok önemli. Herkes bizim iyi oynamamızı istiyor" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler