Galatasaray'ı reddettiği iddia edilen Cenk Özkaçar, LaLiga ekibine imza atıyor

15.08.2024 - 14:32 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 14:40

LaLiga ekibi Valencia'dan forma giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Cenk Özkaçar'ın yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ı reddettiği iddia edilen Cenk Özkaçar, LaLiga ekibine imza atıyor

AJANSSPOR - HABER

Kariyerini İspanyol ekibi Valencia'da sürdüren Cenk Özkaçar, yeni sezonda başka bir takımın formasını giymeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ı reddettiği iddia edilmişti

23 yaşındaki savunmacının Süper Lig'den Galatasaray'ın teklifini Avrupa'da kalmak ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediği için reddettiği ileri sürülmüştü.

La Liga'da kalacak

İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre başkanlığını Ronaldo Nazario'nun yaptığı LaLiga ekiplerinden Real Valladolid 1,90 boyundaki milli oyuncuyu Cenk Özkaçar ile ilgileniyor.

Valladolid görüşmelere başladı

Öte yandan eflatun beyazlı kulübün, genç oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı ve Valencia'nın da Cenk'in yerini doldurmak için stoper arayışlarına girdiği aktarıldı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Lyon'dan 5 milyon euroya Valencia'ya transfer olan oyuncunun kulübü ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Valencia performansı

2022 yılından beri La Liga'da Valencia forması giyen Cenk Özkaçar, İspanyol ekibi ile çıktığı 46 maçta 2 asist yaparak takımına katkı sağladı. 23 yaşındaki savunmacı bu maçlarda 5 kez de sarı kart gördü.

Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler