Galatasaray'dan Wendel için son hamle! ''Kararınızı verin!''

Ali Bozkurt
27.07.2024 - 09:17 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 09:20

Orta sahaya transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadrosuna katmak istediği Wendel için Rusya ekibi Zenit'e son defa teklifini gönderdi. Detaylar...

Galatasaray'dan Wendel için son hamle! ''Kararınızı verin!''

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, uzun süredir gündeminde olan ve tarihi bonservis teklifi ilettiği Wendel transferinde çıkmazı sürüyor. Cim Bom, Brezilyalı oyuncu için Zenit'e son defa ulaştığı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray son defa girişimlerde bulundu

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Zenit'ten Wendel için son bir girişimde bulundu. Ruslar kapıyı 30 milyon Euro’dan açtı, sonra 25 milyon Euro nakite indi. Sarı-kırmızılılar ise 20 milyon Euro ve sonraki satıştan pay önerip, “Kararınızı verin,” dedi.

Galatasaray'dan Wendel için 20 milyon Euro

Sport Express sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Wendel için Rus kulübü Zenit'e bonuslar dahil 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi.

Teklif kabul edilmedi

Haberde, teklifi az bulan ve daha fazlasını isteyen Zenit'in, Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu için yapılan bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Zenit kariyeri

Zenit ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki oyuncu, Rus kulübüyle çıktığı 125 karşılaşmada 20 gol ve 27 asist kaydetti.

Wendel, 6 Ekim 2020 tarihinde Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan Zenit'e 20.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler