Galatasaray, Bradley Locko'yu transfer listesine aldı!

01.11.2023 - 08:47 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 08:58

Süper Lig takımlarından Galatasaray, Fransa Ligi'nde Brest forması giyen sol bek oyuncu Bradley Locko'yu transfer listesine dahil etti... İşte detaylar.

Galatasaray, Bradley Locko'yu transfer listesine aldı!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile zirve yarşını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılı yönetim ve teknik heyet, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek olası transferler üzerinde bazı görüşmeler yaptı. Aslan'da hedef sol bek...

Galatasaray'da hedef sol bek

Fanatik'te yer alan habere göre; burada hem gönderilmesi hem de alınması düşünülen oyuncular hakkında bir liste hazırlandı. Transfer zirvesinde ortaya çıkan sonuca göre ara transferde yapılması düşünülen hamlelerden biri de sol bek takviyesi oldu.

Angelino beklentilerin altında kaldı

Şu ana kadar beklentilerin altında kalan Angelino’nun, 4 maç sonra 6 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek olsa da Galatasaray cephesi çok fazla vakit kaybetmeden bu bölgeye başka bir yatırım yapma kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan flaş karar! Sezon başında geldi, devre arasında gidiyor
Habere Git

Bradley Locko gündeme geldi

Scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen ilk isim ise Fransa’nın Brest takımında oynayan 21 yaşındaki Bradley Locko’ydu. 

Fiziksel ve teknik özellikleri Sacha Boey’ye çok benzeyen Fransız futbolcu, tıpkı Boey gibi Reims’te forma giydi ve 500 bin Euro’ya Brest’e imza attı.

Teknik ekibin de tam not verdiği Locko için Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde harekete geçecek. Maliyetinin uygun olması durumunda genç oyuncunun transfer edilmesi ve şu sıralarda Avrupa devlerini peşinden koşturan Boey gibi bir yükseliş yaşaması hedefleniyor.

İlgini Çekebilir
Ebrar ve Zehra en zenginler listesinde!
Habere Git

Sezonun Locko - Angelino rotasyonuyla geçilip, oyuncuların gelişim durumuna göre yaz döneminde bir satış yapılması da seçenekler arasında.

Bradley Locko kimdir?

21 yaşındaki Fransız sol bek, futbola Lorient altyapısında başladı ve 2020 yılında Reims B takımına transfer oldu. 2021 yılında isa A takıma yükseldi ve 2023 yılında da 500 bin Dolar karşılığında Brest'e imza attı. Bu sezon 10 maçta forma giyen genç sol bekin sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler