Galatasaray'dan Rize maçı sonrası olay paylaşımlar!

03.10.2021 - 22:36 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 11:04

Çaykur Rizespor deplasmanından 90+10'da gelen golle 3-2 galip ayrılan Galatasaray, sosyal medya hesabından Çaykur Rizespor'a göndermeler yaptı.

Galatasaray'dan Rize maçı sonrası olay paylaşımlar!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında harika bir geri dönüş yaparak deplasmanda Rizespor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, sosyal medya hesabından maç sonunda flaş paylaşımlarda bulundu.

'Çay ve lig sonuncusu' vurgusu yapıldı

Galatasaray Spor Kulübü, maç sonu paylaşımında 1 puanla ligin son sırasında yer alan Çaykur Rizespor'u 'lig sonuncusu Çaykur Rizespor' olarak betimledi.

"Şimdi çay saati"

Çaykur Rizespor'a göndermede bulunan sarı-kırmızılılar, "Şimdi çay saati" paylaşımını da yaparak Rizespor'a göndermede bulundu.

Son olarak bir paylaşım daha yapan Galatasaray, Çaykur Didi Stadı'nın fotoğrafını ekleyerek maç sonucunu küçük yazılarla yazdı.

NE OLMUŞTU?

Oğulcan Çağlayan, 2019/20 sezonunun bitimine 6 hafta kala kendisine bilgi verilmeden sözleşmesini uzatan Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshetmiş ve yaz transfer döneminde de Galatasaray'a imza atmıştı. Rizespor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu(UÇK) Oğulcan Çağlayan aleyhinde karar almıştı. UÇK, genç futbolcuya 6 maçtan men cezasının yanı sıra, eski kulübü Çaykur Rizespor’a 1 milyon 200 bin Euro artı 500 bin TL para ödemesine hükmetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler