Galatasaray'dan resmi açıklama! "Dubois'nın sözleşmesini biz feshetmedik"

01.09.2024 - 00:12 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 00:18

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Leo Dubois'nın sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve spekülasyonlara yanıt verdi. İşte detaylar.

Galatasaray'dan resmi açıklama! "Dubois'nın sözleşmesini biz feshetmedik"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1'lik farklı bir skorla mağlup etti ve ligdeki 3. galibiyetini elde etti. Sarı-Kırmızılıların Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Leo Dubois'nın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, yeni sezonda takımda düşünmediği Fransız bek oyuncusu Leo Dubios'in sözleşmesini feshetti. Hatipoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Biz feshetmedik"

İbrahim Hatiopğlu, Leo Dubois'ın sözleşmesi ile ilgili şu ifadelere yer verdi: "Biz feshetmedik. Karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi. Transfer dönemi yaşıyoruz. Avrupa'daki futbol transfer döneminin sonuyla alakalı hem oyuncunun hem kulübün haklarını koruyan süre vardı. Oyuncu bizde son yılını yaşıyordu. Oyuncu serbest statüde olduğu için çok rahat transfer yapabilecek. Oyuncu tarafının isteğiydi, biz de ona kolaylık gösterdik. Dubois konusunda 'buradan şöyle gönderildi' gibi ifadeler doğru değil."

Adana'ya gitti sözleşmesi feshedildi

Adana Demirspor deplasmanına giden Galatasaray'da, 29 yaşındaki futbolcu Leo Dubois takımla birlikte şehre gitti. Kadroda bulunan Dubois'nın, maç günü sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Bu duyurunun ardından Fransız oyuncu, tarifeli uçakla İstanbul'a dönme kararı aldı. Tecrübeli sağ bekin havalimanında eşofmanlı görüntüsü de dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler