Galatasaray'dan fırsat transferi hamlesi! UEFA kadro bildirimi öncesi son görüşme...

04.09.2024 - 13:36 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 13:49

Avrupa'da transfer sezonun bitmesiyle Napoli'den Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, Sırp sol kanat Filip Kostic'in fırsat transferi için de son bir hamle yapacak.

Galatasaray'dan fırsat transferi hamlesi! UEFA kadro bildirimi öncesi son görüşme...

AJANSSPOR - HABER

Napoli'nin 100 milyon Euro değerindeki 25 yaşındaki Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'i 1 yıllığına kiralayarak dünya futbol piyasasında büyük ses getiren Galatasaray, bu akşam UEFA'ya yapılacak kadro bildirimi öncesi ikinci bir fırsat transferi daha yapmak istiyor.

Filip Kostic için şartlar zorlanıyor

Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından sol kanada bir takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılıların listesindeki isimlerden biri de olan Seri A ekibi Juventus'un Sırp oyuncusu Filip Kostic için şartları zorluyor.

Juventus, Kostic'i Avrupa kadrosuna almadı

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Juventus, dün gece UEFA'ya bildirilen kadroda 31 yaşındaki Kostic'e yer vermedi. Avrupa Ligi'nde önemli hedefleri olan sarı kırmızılılar tecrübeli sol kanat için son bir hamle daha yapacak.

Bugün Filip kostic ile son bir görüşme yapılacak

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nınn haberine göre Galatasaray bugün Filip Kostic'le son bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

Juventus ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki sol kanat, geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyerken 4 asist kaydetti.

Güncel piyasa değeri 6,5 milyon Euro

Kariyerinde Juventus'un dışında Radnicki 1923, Groningen, Stutgart, Hamburg ve E. Frankfurt'ta top koşturan Filip Kostic'in güncel piyasa değeri 6,5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler