Galatasaray'dan orta sahaya bir de yerli transferi!

03.08.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 17:41

Norwich City'den Brezilyalı orta saha Gabriel Sara'yı bonservisiyle birlikte kadrosuna katan Galatasaray, bir de yerli transfer peşinde. İşte detaylar...

Galatasaray'dan orta sahaya bir de yerli transferi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, uzun süredir girişimlerde bulunduğu orta saha pozisyonunu Norwich City'den Gabriel Sara'yı kadrosuna katarak doldurdu. Ajansspor muhabiri Salim Manav'ın aktardığına göre; Sarı-Kırmızılıların, Sara'nın bonservis bedeli için 18 milyon Euro artı bonuslar ödeyeceği öğrenildi.

Gözler yıldız isimde

Yeni orta sahasına kavuşan Galatasaray'da bu kez rota yerli transferine çevrildi. Aslan'ın, bonservisini elinde bulunduran milli yıldız Yusuf Yazıcı için girişimlere başlayacağı kaydedildi.

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Galatasaray, son olarak Ligue 1 ekiplerinden Lille'in formasını giyen ve sezon sonu itibarıyla takımdan ayrılan Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor.

İndirim bekleniyor

Çıkan haberde Sarı-Kırmızılıların, Yusuf Yazıcı'nın talep ettiği ücrette indirime gitmesi halinde görüşmelerini hızlandıracağı ifade edildi.

Trabzonspor'dan Avrupa'ya açıldı

Türkiye'de Trabzonspor formasıyla parlayan Yusuf Yazıcı, 2019'da 18.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'e transfer oldu.

Lille kariyeri

Lille ile 135 maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki on numara, 29 gol ve 15 asistlik performansa imza attı.

Milli Takım ile 45 maç

45 kez Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın formasını sırtına geçiren Yazıcı, 3 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler