Galatasaray'dan istifa eden ilk yöneticiden sert sözler! "Sinek ikili olmam"

28.08.2024 - 17:47 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 20:59

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Ali Yüce'nin, kendisini kararından döndürmek isteyenlere verdiği cevap ortaya çıktı. İşte detaylar.

Galatasaray'dan istifa eden ilk yöneticiden sert sözler! "Sinek ikili olmam"

2023/24 sezonunun Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yeni sezona beklentilerin altında başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda kalite farkına rağmen Young Boys'a elenen Sarı-Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'ne düştü. Rams Park'ta 1-0'lık Young Boys mağlubiyetinin ardından Galatasaray yönetiminde kriz çıktı. İlk istifa yönetim kurulu üyesi Ali Yüce'den geldi.

Ali Yüce'den sert sözler

İstifa kararı alan Ali Yüce'nin, kendisini kararından döndürmek isteyenlere verdiği cevap ortaya çıktı. Ali Naci Küçük'ün haberine göre Yüce, sert konuştu.

"Galatasaray’ı hayatının merkezine koymayan aynı masada oturmam"

Ali Yüce, "Galatasaray’ı hayatının merkezine koymayan, şahsi çıkarlarının gerisinde tutan kimseyle aynı masada oturmam" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da istifa şoku! Yönetim acil koduyla toplanıyor
Habere Git

"Hiçbir masada sinek ikili olmam"

Yüce, "Bu bildirinin zaman ve usül ile alakalı sorunlu olduğunu dile getirmiştim. Kimse kusura bakmasın ama hiçbir masada sinek ikili olamam. Bu düşüncemi, rahatsızlığımı yönetimde yüz yüze de dile getireceğim. Hiçbir masada sinek ikili olmam. Zaman ve usül ile alakalı sorun olduğunu belirtmiştim" dedi.

Ali Yüce kimdir?

Ali Yüce, 1986 İstanbul doğumlu. İstanbul Erkek Lisesi ve Eyüboğlu Koleji'nin ardından Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü'nü bitirdi. Skoda Yüce Auto yönetim kurulu üyesi olan Yüce İngilizce bilmektedir.

Ali Yüce ne iş yapar?

Skoda Yüce Auto Reklam ve Pazarlama Komitesi Başkanlığı, İcra Kurulu Üyeliği, yurt dışı ilişkileri ve son olarak Skoda Yüce Auto Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu.

Ali yüce istifa etti

Galatasaray Spor Kulübü Üyesi Ali yüce istifa ettiğini duyurdu.

"Üzerime düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalıştım"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yüce, "Galatasaray camiasının bir ferdi olarak Galatasaray'a hizmet etmeyi her zaman bir vazife bildim ve bu vazifeyi yerine getirmek için hiçbir makam beklentisi içinde olmadı. 25 Mayıs 2024 tarihinde yapılan seçimde, başkanımız Sayın Dursun Özbek'in daveti üzerine yönetim kuruluna girmeyi kabul ettim. Seçildiğimiz günden bu yana, Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda üzerime düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalıştım. Görevde bulunduğum süre boyunca, camiamızın gündemini ve beklentileribi dikkatle takip edip yönetim kurulu toplantılarında dile getirmeye gayret ettim.

Ancak bu gayretli gösterdiğim süre boyunca yönetim anlayışı ve karar alma süreçlerindeki ciddi görüş farklılıkları nedeniyle bir yol ayrımına geldiğimi gördüm. Kulübümüz büyük bir prestij ve maddi kazanç sağlayacak olan Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçımıza saatler kala, resmi hesabımızdan paylaşılan açıklamanın usulü ve zamanlaması, şahsım adına bir karar almayı zorunlu kıldı.

"Görevimden istifa etmiş bulunmaktayım"

Bugün itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bir taraftar olarak kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim. Galatasaray, benim için yalnızca bir spor kulübü değil; hayatım boyunca onurla taşıyacağım bir aidiyetin adıdır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler