Galatasaray'dan Fransa'nın EURO 2024 yıldızına transfer teklifi!

22.06.2024 - 16:27 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 17:21

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te boy gösteren yıldız isme ilk teklifini yaptı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'dan Fransa'nın EURO 2024 yıldızına transfer teklifi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Son olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te boy gösteren yıldız isme ilk teklifini yaptı.

Forvet tamam sırada orta saha var

Galatasaray, sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılıların, Belçikalı golcüyle senelik 3 milyon Euro maaş ve 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Forvet transferinin nihayete erdiren Aslan, bu kez gözünü orta sahaya çevirdi.

Galatasaray'da Rabiot seferberliği

Gazeteci Kaya Temel'in haberine göre; Galatasaray, Fransa Milli Takımı'nın 29 yaşındaki orta sahası Adrien Rabiot'u gündemine aldı Rabiot'un temsilcisiyle ilk görüşmenin gerçekleştirildiği kaydedili.

İlk teklif yapıldı

Haber detayında Sarı-Kırmızılıların, gündemdeki bir diğer orta saha olan Pierre-Emile Hojbjerg'e ilettiği teklifin bir benzerini Adrien Rabiot'a da sunduğu belirtildi.

Öte yandan Rabiot'un da Danimarka Milli Takımı'nda forma giyen Hojbjerg gibi şimdilik EURO 2024'e odaklandığı ifade edildi.

İki maçta da 11'de

Adrien Rabiot, Fransa'nın EURO 2024'te Avusturya ve Hollanda ile karşılaştığı maçlara ilk 11'de başladı.

Juventus performansı

Kulüp düzeyinde  Serie A devi Juventus'un formasını giyen Adrien Rabiot, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibiyle 35 maçta forma giydi ve 5 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

Sözleşmesi sona erdi

2019 yılında Torino temsilcisine transfer olan Rabiot'nun sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona erdi. Fransız yıldızın güncel piyasa değeri ise 35 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler