Galatasaray Fofana, Jovic, Zaniolo ve Naby Keita'yı Transfer Listesine Aldı

05.02.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 15:26

Galatasaray, ara transfer döneminde Fofana, Jovic, Zaniolo ve Naby Keita'yı transfer etmek için girişimlere başladı. Cimbom bir yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray Fofana, Jovic, Zaniolo ve Naby Keita'yı Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde kadrosuna yeni isimler katmak isteyen Galatasaray, gündemine dünya yıldızlarını almaya başladı. Sarı-Kırmızılıların dev transfer listesi ise belli oldu. İşte Galatasaray'ın gündemine gelen o yıldız oyuncular...

Forvete yıldız isimler

Savunmaya Kaan Ayhan transferini yapan Galatasaray, hücum bölgesi için transfer arayışlarına devam ediyor. 8 Şubat'ta sona erecek transfer dönemi öncesinde son görüşleri yaptığı isimler belli oldu. Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray, Crystal Palace'tan; Jean-Philippe Mateta, Chelsea'dan David Datro Fofana, Fiorentina'dan Luka Jovic için girişimlerine devam eden Sarı-Kırmızılılar, üç oyuncudan birini kadrosuna katmak istiyor.

Kanatlara dünya yıldızları

Galatasaray, kanat transferi içün gündemine yıldız isimleri aldı. Son günlerde ortaya çıkan haberler sonrası Cimbom'da gündeme Chelsea'dan Christian Pulusic ile Roma'dan Nicola Zaniolo geldi. Galatasaray, iki oyuncudan birini kadrosuna katmak istiyor. Pulusic için Chelsea onay verse de oyuncunun ikna edilmesi gerekiyor. Zaniolo için de hocası Jose Mourinho geçtiğimiz günlerde, "Bizimle antrenmanlara çıkmak istemiyor" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de devrede
Habere Git

Orta sahaya gelecek isim gündemi sarstı

 Merkezde Sergio Oliviera ve Lucas Torreira gibi isimlere sahip olan Aslan'da iki oyuncunun alternatifini aramaya başladı. Galatasaray, yıldız isimlerin yanı bir dünya yıldızı daha getirme peşinde gündeme ise son zamanlarda Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Naby Keita geldi. Merseyside ekibine kiralama önerisini sunmaya hazırlanan Cim Bom, oyuncuyu ikna edebilirse transfer gerçekleşecek. 

Raporları inceleniyor

Son 3 sezonda yaşadığı; bilek, uyluk, diz ve kas sakatlıkları nedeniyle farklı zamanlarda 300 günden fazla bir süre sahalardan uzak kalan 27 yaşındaki yıldızın, sağlık raporları da detaylı bir şekilde incelenecek. Galatasaray Keita'nın raporunda sorun bulmazsa transferi tamamlayacak.

60 milyon ödenmişti

Naby Keita, 2018 yılında Alman ekibi RB Leipzig'ten, Liverpool'un yolunu tuttu. Bu transfer için o dönem 60 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kriz büyüyor!
Habere Git

Listede yıldızların ismi yer alıyor

Crystal Palace'tan; Jean-Philippe Mateta, Chelsea'dan David Datro Fofana, Fiorentina'dan Luka Jovic için girişimlerine devam eden Galatasaray transfer dönemi süresi boyunca Keita, Zaniolo ve Pulisic gibi isimlerin transfer şartlarını sorgulamaya devam ediyor. 

Anlaşma sağlandı

Son günlerde gündeme gelen isimler sonrasında sosyal medyada transfer takibini sürdüren Galatasaray taraftarı, Roma'dan Zaniolo'nun gündeme gelmesinden sonra heyecanlanmaya başladı. İtalya haberlerinde yer alan bilgilere göre ise Galatasaray, kulüple anlaşma sağladı. Oyuncuyla yapacağı görüşmeler sonrasında transferi bitirmeyi planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler