Galatasaray, Kasımpaşa Maçına Depremzedeler İçin Özel Formayla Çıkacak

11.03.2023 - 14:10 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 14:22

Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağı Kasımpaşa maçına depremzedeler için özel formayla çıkacak. Cimbom, forma satışını afet bölgesine bağışlayacak.

Galatasaray, Kasımpaşa Maçına Depremzedeler İçin Özel Formayla Çıkacak

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadele öncesi anlamlı bir harekete imza attı. Cimbom, maç öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşları unutmadı.

Maça özel formayla çıkacak

Galatasaray, Kasımpaşa maçına depremzedeler için tasarlanmış özel forma ile çıkacak. Formanın göğsünde "Birlikte 1905" yazacak.

Forma gelirleri afetzedelere

Galatasaray, "Birlikte 1905" formalarının satışa çıkarıldığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre satıştan elde edilen gelir, depremzedelere bağışlanacak.

İlgini Çekebilir
Aslan, aradığı kaleciyi buldu! Gözlemciler izleyecek...
Habere Git

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray'ın yaptığı duyuruda, "Futbol A Takımımız; bu akşam oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasına, gelirleri depremzedelerin ihtiyaçları için düzenlediğimiz yardım kampanyasında kullanılacak "Birlikte 1905" formasıyla çıkacak" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Cimbom 34 gün sonra rekor dönüş istiyor
Habere Git

Galatasaray - Kasımpaşa maçı tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki Süper Lig maçı 11 Mart Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler