Galatasaray'dan Cenk Ergün açıklaması: "Başkan kabul edecek mi belli değil"

13.09.2024 - 20:26 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 20:32

Galatasaray'da Sportif Direktör Cenk Ergün, istifa kararı aldığını açıkladı. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Cenk Ergün açıklaması: "Başkan kabul edecek mi belli değil"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Eski Açık'a özel açıklamalarda bulundu. Yelkencioğlu, Galatasaray'da Sportif Direktör Cenk Ergün'ün imzasının henüz Başkan Dursun Özbek tarafından kabul edilmediğini belirtti. Detaylar...

Cenk Ergün'den istifa kararı

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ergün'ün açıklaması şu şekilde:

"Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım. Saygılarımla."

"Bu konuda bunalmıştı, çok üzgündü"

Eski Açık'a konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: "Cenk Ergün'ün uzun zamandır sosyal medyadaki haberlerden rahatsız olduğunu, hem kendisinin hem ailesinin taciz edildiğini biliyorum. Bu konuda bunalmıştı, çok üzgündü. Bundan dolayı da istifa ettiğini düşünüyorum. Başka bir sebebinin olduğunu sanmıyorum. Galatasaray'a da daha fazla zarar vermemek adına istifa ettiğini düşünüyorum."

"Başkan kabul edecek mi, etmeyecek mi onlar da belli değil"

Sözlerine devam eden Yelkencioğlu, "Futbol Direktörü pozisyonuna mutlaka bir atama olur ancak şu dakika itibariyle kim olacak isim olarak konuşmak doğru değil zira çok taze bir durum. Başkan kabul edecek mi, etmeyecek mi onlar da belli değil. Birkaç gün içinde netleşir."

Senin için hazırladığımız haberler