Galatasaray'dan Fenerbahçe maçına Arda Kardeşler'in atanmasına tepki

17.05.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 15:22

Galatasaray'dan, Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi karşılaşmasına TFF tarafından Arda Kardeşler'in atanmasına tepki geldi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçına Arda Kardeşler'in atanmasına tepki

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Rams Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, dev maça hakem Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.

"Hatalı demeye dilim varmıyor"

Metin Öztürk açıklamasında, "Arda Kardeşler konusu bizlerin şaşkınlıkla karşıladığı bir konu. Bir hatalı kararın şampiyonluğua tesir edeceği bir maça, hakemin manuel atanması. Bu hakemin kasıtlı demek istemiyorum ama hatalı demeye de dilim varmıyor. Kadıköy'deki maçta Icardi'ye yapılan müdaheleye bir şey yapmaması, maçın kaderine tesir etmesi ve bir daha bu maça atanması. 6-1 kazandığımız Sivasspor maçında 1 penaltımız, 1 golümüz ve rakibe 1 penaltı kararı verilmedi. Maç 0-0 olsaydı ne olacaktı? Aynı hakemin Fenerbahçe'nin Adana Demirspor maçında yaptıkları, Karagümrük ve Ankaragücü maçında yaptıkları..." ifadelerini kullandı.

"İyi niyetimizin de bir sınırı var"

Öztürk ayrıca şunları söyledi, "İyi niyetimi zorlayarak hata demeye çalışıyorum ama iyi niyetmizin de bir sınırı var. İlk devrede bizim hakkımızı yiyen bir hakemin manuel olarak bu maça atanması, olabilecek hatalı kararların sorumluluğunun atayanlarda olduğunu gösteriyor."

Senin için hazırladığımız haberler