Galatasaray Kaan Ayhan'ı Kiraladı! | Transfer Haberleri

28.01.2023 - 21:45 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 08:21

Transfer haberleri... Galatasaray, bir süredir gündeminde yer alan Sassuolo'dan milli oyuncu Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. İşte detaylar

Galatasaray Kaan Ayhan'ı Kiraladı!  | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, bir süredir gündeminde yer alan Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan kulübünü kiralık transferi konusunda ikna etti. İtalyan kaynaklarına göre; milli oyuncu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Galatasaray, yeni transferi Kaan Ayhan'ı KAP'a bildirdi

Giresunspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkaran Galatasaray, ara transfer için çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'ın kiralanması konusunda takımıyla anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi

Transferin detayları belli oldu

Galatasaray ile Sassuolo arasında yapılan anlaşmanın ayrıntıları da belli oldu. Aslan, Kaan Ayhan için 500.000 Euro kiralama bedeli ödeyecek. Satın almak isterse 3 milyon euro daha ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Aslan 10 numara lider!
Habere Git

Kaan Ayhan, satın alma opsiyonuyla Galatasaray'da

Öte yandan Kaan Ayhan için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin de yer alacağı ifade edildi. Galatasaray'ın Kaan Ayhan'ın bonservisini almak istemesi halinde Sassuolo'ya 3 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

Kaan Ayhan'ın kariyeri

Schalke 04 altyapısında yetişen Kaan Ayhan daha sonra Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf formaları giydi. Sassuolo, 28 yaşındaki stoper için 2020-2021 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Kaan Ayhan'ın performansı

28 yaşındaki savunmacı Kaan Ayhan, bu sezon Sassuolo'da 11 resmi müsabakada forma şansı buldu. Kaan Ayhan bu süreçte 630 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Kaan Ayhan'ın milli takım performansı

Kaan Ayhan şu ana kadar A Milli Futbol Takımı'nda 51 maçta şans buldu ve 5 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler