Galatasaray'da Patrick Van Aanholt Rizespor Karşısında 2 Gol Attı

27.02.2022 - 20:58 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 21:17

Süper Lig'de Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Zorlu maçı Galatasaray 4-2 kazanırken, ligde golü olmayan Patrick Van Aanholt, 2 gol attı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Patrick Van Aanholt Rizespor Karşısında 2 Gol Attı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Sarı-Kırmızılılar 4-2 kazandı. Maça Patrick Van Aanholt, attığı goller ile damga vurdu.

Bu maça kadar golü yoktu

Galatasaray'ın başarılı sol beki Patrick Van Aanholt, Rizespor ile karşılaşana kadar Süper Lig'de bu sezon golü bulunmuyordu. Van Aanholt, Rize karşısında 2 gol birden atarak, dikkat çekti.

Kariyerinde ilkleri yaşadı

Patrick Van Aanholt, bu sezonki ilk gol sevincini yaşamasının ardından kariyerinde ilk defa bir maçta 2 gol attı. Bu gollerin ikisini de sağ ayağı ile kaydeden futbolcu, uzun aranın ardından sağ ayağı ile ağları buldu.

Barcelona'ya nazire yaptı

Patrick Van Aanholt'un attığı gol, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda eşleştiği Barcelona'nın oyun sistemini hatırlattı. Domenec Torrent'in eski takımı olan Barcelona ile özdeşleşen tiki taka taktiği ile paslaşarak ceza sahasına giren Aanholt, sakin bir şekilde kalecinin yanından topu ağlara bıraktı.

"Gol, goldür"

Maçın ardından açıklama yapan Patrick Van Aanholt, "3 puan daha önemliydi ama gol atmam da benim için mutluluk verici. Çok skora katkı sağlayan oyuncu değilim ama bu maçta katkı sağladığım için mutluyum. 2 gol attığım için inanılmaz hissediyorum. İkinci attığım gol birinciden daha güzeldi ama önemli olan kazanmaktı. 9 tane golüm oldu, hep sağ ayağımla atıyorum. Ama gol, goldür." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler