Galatasaray'da teklif alan isimler belli oldu! Okan Buruk'un kararı...

15.06.2024 - 17:04 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 17:20

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın Türk ve yabancı yıldızlarına teklifler gelmeye devam ediyor. Okan Buruk'un takımdan ayrılmasını istemediği isimler ortaya çıktı.

Galatasaray'da teklif alan isimler belli oldu! Okan Buruk'un kararı...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yıldızlarına Avrupa ve Suudi Arabistan'dan transfer teklifleri yağmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılıların başarılı teknik direktörü Okan Buruk'un, satılmasına karşı çıktığı 3 yıldız belli oldu. İşte detaylar...

Savunmanın yıldızları

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, gol yollarındaki mahareti kadar savunmadaki başarısıyla da öne çıktı.

Ligde kalesinde en az gol gören takım olan Sarı-Kırmızılılarda, üç isim gösterdiği performansla öne çıktı. Başta Abdülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson olmak üzere, geçtiğimiz sezon Tottenham'dan transfer edilen Davinson Sanchez savunmadaki başarılarıyla isimlerinden sık sık söz ettirdi.

Galatasaray, stoper bölgesinde forma giyen üç yıldızının başarılı performansıyla ligde yalnızca 26 kez rakiplerine gol şansı tanıdı.

Okan Buruk'tan üç isme veto

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, Avrupa ve Suudi Arabistan'dan teklifler alan üç yıldızını da gelecek sezon kadrosunda tutmak istiyor.

Haber detayında, teknik direktör Okan Buruk'un, defans kurgusunu yeniden oluşturmak istemediği ve üç ismin de kesinlikle kadroda kalmasını istediği ifade edildi.

Nelsson ayrılıkta ısrarcı

Geçtiğimiz sezonlarda da Sevilla'nın radarında olan Victor Nelsson'un ise yine İspanyolların transferdeki gözdesi olduğu kaydedildi. Danimarkalı yıldızın da ayrılma konusuna ısrarcı olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın, 15 milyon Euro üzerinde gelecek bir teklifle transfere onay verebileceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler