Galatasaray'da tarihi Beşiktaş yenilgisinin ardından ayrılık sayısı artabilir

04.08.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 18:49

Süper Kupa'da Beşiktay karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından Galatasaray'da ayrılık sayısının artabileceği ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da tarihi Beşiktaş yenilgisinin ardından ayrılık sayısı artabilir

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da tarihi Beşiktaş hezimetinin yankıları sürüyor. Sarı kırmızılı takımda sezonun ilk resmi maçında ezeli rakibe karşı alınan 5-0'lık yenilgi sonrası takımdan ayrılacak isimlerin sayısında artış olabileceği ileri sürüldü.

"Zaha ve Ziyech ayrılabilir"

Haber Global yorumcusu Burhan Can Terzi, sarı-kırmızılılarda 5-0'lık yenilginin ardından ayrılacak isimler hakkında bilgiler verdi. Terzi, Okan Buruk'un Wilfried Zaha hakkında yaptığı açıklamaların ardından Fildişili futbolcunun psikolojik olarak takımdan uzaklaştığını aktararak yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceğini söyledi.

"Psikolojik olarak takımdan uzaklaşmasına neden oldu"

Burhan Can Terzi, "Ziyech ve Zaha'yla ilgili net bir sonuca varılamadı ama Galatasaray'ı tatmin edecek teklif de olmamıştı. Zaha ve Ziyech'i satmak isteyeceklerdir. En azından birini satmak isteyeceklerdir. Zaha'da bundan sonra nasıl bir yol izlenecek. Okan hocanın direkt olarak söylemese de soruya karşılık verdiği cevap Zaha'nın psikolojik olarak takımdan uzaklaşmasına neden olmuştur." dedi.

"Abdulkerim ve Kerem'e teklifler var"

Abdülkerim Bardakcı'ya gelen teklifi ve yolların ayrılması planlanan diğer oyuncular hakkında bilgiler veren Burhan Can Terzi, "Diğer taraftan Abdülkerim'e teklif var ama şu an yerli stoper olması sebebiyle çok gözden çıkarılabilecek bir oyuncu değil. 5-6 milyon euro veya o civarda bir teklifle gidebilir. Özellikle Suudi Arabistan'dan çok ciddi teklifler var. Kerem Aktürkoğlu'na da teklifler geliyor." ifadelerini kullandı.

"Köhn'ün önüne bir sol bek alınabilir"

Bir stoper satışına bağlı olarak üst düzey bir stoper alınabileceğini kaydeden Terzi, "Köhn'ün önüne bir sol bek alınabilir. Sergio Oliveira ve Leo Dubois gönderilecekler listesinde. Planlama buna göre yapıldı. Bu oyuncuları göndermek şu an için Galatasaray için çok büyük başarı olacak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler