Galatasaray'da stoper alarmı! Kasımpaşa maçı raporu...

10.03.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 09:31

Rize karşısında Sanchez ve Abdülkerim’den yoksun mücadele eden Galatasaray'da Kaan Ayhan'da sakatlanınca Kasımpaşa deplasmanı öncesi gelecek raporu beklemeye başladı. Detaylar...

Galatasaray'da stoper alarmı! Kasımpaşa maçı raporu...

AJANSSPOR HABER

Yoluna kayıpsız devam etmek isteyen lider Galatasaray, 17 Mart Pazar günü oynanacak Kasımpaşa deplasmanı öncesi eksikler can sıkıyor. Abdülkerim'in ve Davinson'un sakatlığı sonrası Kaan Ayhan'ın da Rizespor maçında sakatlanmasıyla Cim Bom'da savunma sıkıntısı yaşandı. Kasımpaşa maçı öncesi gelecek rapor beklenmeye başlandı. Detaylar...

Kasımpaşa maçında yok

Fanatik'te yer alan habere göre; Yapılan son kontrollerde, iki savunmacının da dönüş tarihi olarak Milli ara sonrası işaret edildi. Üstelik Rize maçında sakatlanan Kaan Ayhan’ın da Kasımpaşa mücadelesine yetişmesinin zor olduğu bildirildi.

Gözler salı gününde

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; 1 haftalık süreçte Serge Aurier’in ilk 11 seviyesine gelme ihtimali de bir hayli düşük. Okan hoca yine savunmanın sağında Barış’a, sol stoperde ise Berkan Kutlu’ya görev vermek zorunda kalabilir. Sağlık ekibi dört savunmacı için de özel bir tedavi programı hazırlamış durumda. Okan hoca, salı günü doktorlardan sakatlıklarla ilgili güncel bir rapor talebinde bulunacak.

Oliveira'ya af

Kupadaki Karagümrük yenilgisi sonrasında teknik direktör Okan Buruk’la tartışma yaşayan Sergio Oliveira kadro dışı bırakılmıştı. Beşiktaş ve Rizespor sınavlarını kaçıran tecrübeli orta sahanın, hocasından özür dilediği ve bu özür sonrası affedildiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler