Galatasaray'da sıcak gelişmeler! Yıldızlar listede...

02.09.2024 - 19:35 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 22:15

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transfer listesine yıldız oyuncuları aldı. Cim Bom Kostic, Rabiot ve Jhon Arias gibi isimleri istiyor. Detaylar...

Galatasaray'da sıcak gelişmeler! Yıldızlar listede...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarında bir anda  gaza basan Galatasaray, Victor Osimhen ile anlaşma sağlarken gündemine yıldız oyuncuları da aldı. Detaylar...

Yıldız isimler listede

Victor Osimhen’i kadrosuna katan Galatasaray, yeni transferler için görüşmelere devam ediyor. Cim Bom yıldız isimleri listeye aldı.

3 yıldız gündemde

Rudy Galetti'nin haberine göre; Filip Kostic'i transfer etmek isteyen Galatasaray, Weston McKennie ya da Adrien Rabiot'tan birini kadrosuna katacak.

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Arman Lauriente ya da Jhon Arias'tan biri de Galatasaray'ın transferini tamamladığı isimler olduğunu iddia edildi.

Galatasaray'ın Rabiot'a yaptığı teklif

RMC Sport'ta yer alan bilgilere göre Galatasaray'ın, Adrien Rabiot'a yıllık 5 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Teklife sıcak bakmadı

Şu anda serbest statüde yer alan Rabiot'un, teklife sıcak bakmadığı ve gelecek başka teklifleri beklemeye başladığı ifade edildi.

Son olarak Juventus forması giyen ve 1 Temmuz itibarıyla boşa düşen Fransız orta saha oyuncusu, daha önce PSG, Toulouse formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler