Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi

18.10.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 10:24

Galatasaray'dan Sacha Boey sürprizi yaşanıyor. Bayern Münih, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Fransız sağ bek hakkındaki kararını verdi. Detaylar...

Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın eski yıldızı Sacha Boey, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Sarı-Kırmızılıların kasasına bu transferden 30 milyon Euro bonservis ücreti girdi.

Sakatlıkla başladı

Ancak Bayern Münih serüveni, Sacha Boey için istediği gibi başlamadı. Bavyera temsilcisiyle 2 maçta sahaya çıkan Boey, sakatlandı ve uzun süre formasından uzak kaldı.

Ameliyat edildi

Bu sezon yeni bir başlangıç yapmak isteyen Boey, sezona da iyi başladı. İlk maçında asist yapan 24 yaşındaki futbolcu, 2. maçında bir kez daha sakatlandı. Menisküs yırtığı yaşayan Boey, ameliyat edildi.

Bayern'den Boey kararı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Bayern Münih, sık sakatlık yaşayan ve performansından verim alamadığı Sacha Boey'i kiralık ya da bonservisiyle birlikte satmayı düşünüyor.

G.Saray fırsat peşinde

Çıkan haberde Galatasaray'ın, Danimarkalı sağ beki Elias Jelert'ten memnun olmadığı ve Boey'in durumunu mercek altına altığı belirtildi.

Alman devi, Sacha Boey'i kiralamaya karar verirse Sarı-Kırmzılıların devreye gireceği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler