Galatasaray'da kriz! Yıldız futbolcu teklifleri kabul etmedi...

14.07.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 12:56

Teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almayan Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın teklifleri kabul etmediği iddia edildi.

Galatasaray'da kriz! Yıldız futbolcu teklifleri kabul etmedi...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Linz kenti yakınlarındaki Geinberg bölgesinde sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Sergio Oliveira gelişmesi yaşanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da yabancı kuralı düşünüldüğünde bazı yıldız isimlerle yolların ayrılması bekleniyordu.

Bu isimlerin başında gelen Sergio Oliveira konusunda henüz istenen sonuç alınabilmiş değil. 

Sergio Oliveira satış listesinde

Sezon içerisinde Okan Buruk ile sorunlar yaşayan, bir süre kadro dışı kaldıktan sonra takıma geri dönen Sergio Oliveira, Galatasaray’ın satış listesinde. 

Gelen teklifleri kabul etmedi

Ancak yıllık 2.7 milyon Euro’ya oynayan tecrübeli futbolcu şu ana kadar gelen teklifleri elinin tersiyle itti.

"Takımda kalarak savaşmak istiyorum"

Portekizli yıldızın, Galatasaray’dan gelen “Sözleşme feshi” teklifini de kabul etmediği ve “Takımda kalarak savaşmak istiyorum” dediği öğrenildi. 

Sarı-Kırmızılı yönetim, şu sıralarda Oliveira krizini çözmenin de bir yolunu arıyor. Çünkü yeni transferlere yer açmak için Galatasaray’ın en az 4-5 yabancı oyuncusuyla yolları ayırması gerekiyor.

Galatasaray performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden merkez orta saha oyuncusu, görev aldığı 58 karşılaşmada 6 gol ve 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler