Galatasaray'da Kaan Ayhan'a sürpriz talip! Bonservisi...

08.07.2024 - 23:00 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 23:13

Son dakika transfer haberleri: Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan'ı Avrupa devinin transfer etmek istediği ifade edildi.

Galatasaray'da Kaan Ayhan'a sürpriz talip! Bonservisi...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan, geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı forma altında teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden biri olmayı başardı. Sezon sonu itibarıyla A Milli Takım ile EURO 2024'te de başarılı performansını sürdüren Kaan için sürpriz bir transfer haberi gündeme geldi.

İlk sezonunda şans bulamadı

Kaan Ayhan, 2022-23 sezonunun devre arasında İtalyan ekibi Sassuolo'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak Galatasaray'a transfer oldu. Yarım sezonda fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki orta saha, yalnızca 6 maçta forma giydi.

Bonservisiyle Galatasaray'ın yolunu tuttu

Kaan Ayhan, sezon sonunda ise İtalyan ekibinden 2.8 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a bonservisiyle birlikte transfer oldu. Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcu ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Vazgeçilmezlerden biri oldu

Yıldız isim, geride bıraktığımız sezonda ise gösterdiği performansla Okan Buruk'un saha içindeki en önemli silahlarından biri oldu. Kaan, geçen sezon 49 maçta forma giyerken bu karşılaşmaların 31'ine ilk 11'de başladı ve 1 gol 2 asistlik performansa imza attı.

Lyon'un radarında

Son olarak başarılı performansını EURO 2024'te de devam ettiren Kaan Ayhan'ın Fransız ekibi Lyon'un radarına girdiği ifade edildi. Yağız Sabuncuoğlu imzalı habere göre; Lyon, Kaan Ayhan'o kadrosuna katmak istiyor.

Fransız ekibinin bu transfer için 5 milyon Euro bütçe ayırdığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler