Ndombele, Galatasaray'da istenmemişti, Fransa'da gündem oldu!

20.06.2024 - 17:49 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 17:54

Sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak büyük hayal kırıklığı yaratan Tanguy Ndombele, Fransa Ligue 1'de transferde gündem oldu

Ndombele, Galatasaray'da istenmemişti, Fransa'da gündem oldu!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona eren ve Tottenham ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Tanguy Ndombele için çok sayıda transfer teklifinin olduğu iddia ediliyor.

Bonservisini eline aldı, transferin gözdesi oldu

Galatasaray'da geçen sezonu kiralık olarak geçiren ve sezonun sona ermesiyle Tottenham'a geri dönen Tanguy Ndombele, yeni sezonda kariyerine ülkesi Fransa'da devam edebilir.

Tottenham'a dönmesinin ardından İngiliz ekibinin sözleşmesini feshettiği 27 yaşındaki futbolcu, Fransız ekiplerinin gözdesi oldu.

Nice, Lille ve Marsilya'dan Ndombele'ye transfer kancası

RMC Sport'ta yer alan habere göre; Nice, Lille ve Marsilya, Ndombele ile ilgileniyor. Bonservisi elinde olan Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ndombele'nin Galatasaray performansı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin sonunda Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, bu sezon Sarı-Kırmızılılar ile toplam 26 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların sadece 6'sına ilk 11'de başlayan Fransız oyuncu, toplam 681 dakika süre alırken sadece 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler