Galatasaray'da Ismail Jakobs tamam! İşte anlaşmanın detayları

30.08.2024 - 00:49 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 00:55

Son dakika transfer haberleri. Derrick Köhn'den istediği verimi bir türlü alamayan Süper Lig takımlarından Galatasaray, Ismail Jakobs transferinde sona geldi.

Galatasaray'da Ismail Jakobs tamam! İşte anlaşmanın detayları

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 8 Şubat 2024 tarihinde Hannover'den transfer ettiği ve istediği verimi bir türlü alamadığı Derrick Köhn ile yollarını ayırıyor.

Derrick Köhn, Werder Bremen ile anlaştı

Sarı-Kırmızılı takımdaki gösterdiği performansıyla hayal kırıklığı yaratan 25 yaşındaki sol bek oyuncu, Bundesliga ekibi Werder Bremen ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Derrick Köhn'ün yerine Ismail Jakobs

Galatasaray, Derrick Köhn'ün yerini doldurmak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılı takım, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco'da forma giyen Ismail Jakobs transferini bitirmek üzere.

Anlaşma sağlandı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, sol bek oyuncunun transferi için Monaco ile 10 milyon Euro satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşmaya vardı.

Monaco performansı

Monaco ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Senegalli futbolcu, görev aldığı 105 karşılaşmada 1 gol ve 8 asist kaydetti.

Ismail Jakobs, 2021 tarihinde Köln'den Fransız ekibine 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Milli Takım kariyeri

Senegal Milli Takımı'nda da oynayan 25 yaşındaki futbolcu, çıktığı 18 maçta 1 gol atarken 3 sarı kart gördü ve 1.316 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler