Mauro Icardi, Rizespor maçında olacak mı? İşte sakatlık durumu

27.10.2023 - 10:16 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 10:23

Galatasaray'da golcü oyuncu Mauro Icardi, Bayern Münih maçına iğne ile çıkması sonucu sakatlığı ne durumda olduğu merak konusu olmaya devam ediliyor.

Mauro Icardi, Rizespor maçında olacak mı? İşte sakatlık durumu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık sonraso Bayern Münih maçına iğne ile çıkan Galatasaraylı golcü oyuncu Mauro Icardi'nin sakatlığı ne durumda gibi meraklar sürmeye devam ediyor. İşte Icardi'nin son durumu...

Tedavi altında

Milliyet'te yer alan habere göre; Doktorların itirazına rağmen sahada fedakârca mücadele eden, kendi yaptırdığı penaltıyı da gole çeviren Icardi, Florya’da özel bir tedavi programına tabi tutuluyor.

Rizespor maçında oynayabilir

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Galatasaray cephesinde, Icardi’yi daha fazla riske edip etmeme konusunda bir kararsızlık söz konusu. 30 yaşındaki santrforun, benzer bir iğne vurularak Rize karşısında da forma giyebileceği öğrenildi. Ancak bu tercih, tecrübeli futbolcuyu sonraki haftalarda olumsuz etkileyebilir.

Icardi kararı bugün olacak

Galatasaray'da Rize'ye yolculuk öncesinde Icardi'nin son durumu hakkında sağlık ekibi sabah saatlerinde yıldız oyuncu ile konuşarak karar vereceği iddia edildi. Kafilede yer alıp almaması konusunda oyuncuyla karar verilecek.

Bakambu ve Barış Alper tercihi

Icardi oynamazsa Okan Buruk’un ileri uçta Bakambu ile Barış arasında bir tercih yapacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler