Galatasaray'da iç transfer! İstanbul'a davet edildi

19.03.2024 - 23:26 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 23:43

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, iç transferde gaza bastı. Fernando Muslera ile sözlü anlaşmaya varan sarı kırmızılılar, Kaan Ayhan ile görüşme yapacak.

Galatasaray'da iç transfer! İstanbul'a davet edildi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, iç transferde gaza basıyor. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Fernando Muslera ile 1+1 yıllık sözlü anlaşmaya varıldığını açıklamıştı. Ertan Süzgün'ün haberine göre Galatasaray kulübü, Kaan Ayhan ile yeni sözleşme görüşmeleri yapacak. Milli futbolcu, görüşmelere başlamak için İstanbul'a davet edildi.

Kaan Ayhan'ın bu sezonki istatistikleri

Galatasaray ile bu sezon 40 resmi maçta forma giyen Kaan Ayhan, kariyerinde bir sezonda en fazla maça çıktığı sezonu yaşıyor. Bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri sarsan başarılı stoper, 1 kez de asist üretmeyi başardı. 

Lucas Torreira ile de masaya oturulacak

Galatasaray'ın dinamosu haline gelen Lucas Torreira, sarı kırmızılı formayla sözleşme uzatmak için görüşmelerde bulunacak. Galatasaray, İtalya liginde de talibi olan Uruguaylı yıldızla sözleşme uzatarak olası ayrılığın önüne geçmek istiyor. Lucas Torreira2nın sözleşmesi, 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Barış Alper Yılmaz'la da nikah tazelenecek

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, yapıtğı açıklamada Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yenileneceğini duyurdu. İç transferde gaza basan sarı kırmızılı ekipte, takımda 7 milyon TL'lik bir kazancı bulunan genç futbolcunun maaşı 15 milyon TL bandına çıkarılacak.

Dursun Özbek ne demişti?

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi yenilenecek oyuncular hakkında demeçlerde bulunan Özbek, "Oyuncularımızın yeni sözleşmeleri konusunda çalışmalarımız sonuçlandı. Muslera'yla ben bizzat görüştüm. Bu konuyla ilgili Erden kardeşim de gerekli açıklamaları yaptı. Bir problem yok. 1+1 yıllık bir sözleşme olacak. Muslera, Torreira, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmeleri yenileniyor. Galatasaray'a hizmet etmekten son derece memnunlar. Herhangi bir sürpriz yok" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler