Hakim Ziyech, Beşiktaş ve Bayern Münih maçında oynayamacak

14.10.2023 - 15:38 | Son Güncellenme: 14.10.2023 - 15:45

Galatasaray'ın Chelsea'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş derbisi ve Bayern Münih maçlarında oynayamayacak.

Hakim Ziyech, Beşiktaş ve Bayern Münih maçında oynayamacak

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da yeni transfer Hakim Ziyech şaşkınlığı devam ediyor. Manchester United ve Antalyaspor maçlarında forma giyemeyen Ziyech, Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarını da kaçıracak. 

Ziyech iki dev maçta yok

Hürriyet'in haberine göre, Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarında forma giyemeyecek. 

Fas sakatlığını duyurdu

Walid Regragui, Hakim Ziyech'e yapılan testlerde uyluk kasında yırtık sakatlığı olduğunu açıklarken, 30 yaşındaki yıldız oyuncunun tedavi için Türkiye'ye döneceğini ve Fildişi Sahili ile yapılacak dostluk maçı ve Liberya ile yapılacak eleme mücadelesinde forma giyemeyeceğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Milli takım hocası açıkladı
Habere Git

Hazır olmadan oynamayacak

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech'i sakatlığından dolayı oynatmayacak. Zaha'da uygulandığı gibi Ziyech'te sakatlığı geçtikten sonra hazır olması beklenecek. Buruk, oyuncuyu riske atmayarak tamamen iyileşmesini bekleyecek.

2 maçt 1 gol 1 asist

Sarı-kırmızılılar ile tedavi sürecine başlaması planlanan Ziyech, sarı-kırmızılı forma ile çıktı 2 lig maçında 1 gol ve 1 asist yapma başarısı göstermişti.

Galatasaray, İstanbul'da kalmasını istedi

Fas basını KoraMaroc'a da yer alan habere göre, Galatasaray, sakatlığı devam eden Hakim Ziyech'in tedavisinin devam etmesi için İstanbul'da kalmasını istedi. Hakim Ziyech ise bu teklifi kabul etmediği ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, İspanyol oyuncu için tekrar devrede!
Habere Git

Ziyech ısrar etti

Galatasaray'ın istediği üzerine Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı kampına gitmekte ısrar ettiği iddia edildi. Yıldız oyuncu daha sonra Abidjan'a hareket etti.

Senin için hazırladığımız haberler