Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde sürpriz tercih! Yeni transfer...

16.09.2024 - 10:54 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 11:01

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Dev derbi öncesi Okan Buruk, sürpriz bir tercihe hazırlanıyor.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde sürpriz tercih! Yeni transfer...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yapacak. İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Bu kritik derbi öncesi Sarı-Kırmızı takımın teknik direktörü Okan Buruk, yeni transferi için sürpriz bir karara imza atmaya hazırlanıyor.

Yaprak dökümü yaşandı

Galatasaray, transfer döneminin son haftalarında büyük bir hareketlilik yaşadı. Sarı-Kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Sergio Oliveira ve Leo Dubois gibi isimler takımdan ayrıldı.

Yeni yıldızlar geldi

Galatasaray, takımdan ayrılan yıldızlarını yerini ise; Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Roland Sallai ile doldurdu.

Yeni transferlerden Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, ilk sınavına Çaykur Rizespor karşısında çıktı. Rolland Sallai ise maçı tribünden izledi.

Okan Buruk'tan sürpriz tercih

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Roland Sallai'nin antrenman performansından çok memnun kaldı. Çıkan haberde Buruk'un, Macar kanat oyuncusunu Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de sahaya sürebileceği belirtildi.

Erteleme maçında yok

Galatasaray, hafta içinde erteleme maçında Süper Lig'de Gaziantep FK ile karşılaşacak. Kural gereği Roland Sallai, erteleme maçında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler