Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi! Young Boys...

25.08.2024 - 21:16 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 23:22

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Young Boys'u sahasında ağırlayacak olan Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi! Young Boys...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Young Boys'a İsviçre'de 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmada çift sarı kart gören Abdülkerim Bardakçı, rövanş maçında cezalı duruma düştü.

Sanchez'in yokluğu

Galatasaray'da stoper rotasyonundaki bir diğer önemli isim olan Davinson Sanchez'in devam eden sakatlığı da rövanş maçı öncesi Sarı-Kırmızılıların elini zora soktu.

Sakatlığı bulunan Davinson Sanchez ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldi.

Davinson Sanchez, Young Boys maçında forma giyecek mi?

Gazeteci Serhan Türk, Davinson Sanchez'in Young Boys maçında forma giyme ihtimali hakkında şunları söyledi: "Davinson Sanchez yetişemiyor. Bu karşılaşmada olmayacak. Davinson Sanchez, Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri. Sezon başındaki en formda oyuncusu. Ama bir sakatlığı söz konusuydu ve tedavisi devam ediyordu. Galatasaray, oyuncular tamamen iyileşmeden oyuna almak istemiyor."

"Kaan Ayhan'ı bekliyorum"

Sözlerine devam eden Serhan Türk, "Young Boys karşısında stoperde Kaan Ayhan'ı bekliyorum. Çünkü Davinson Sanchez'in daha sağlıklı bir şekilde geri dönmesi amaçlanıyor" şeklinde konuştu.

Bonservis bedeli

Davinson Sanchez, geçtiğimiz sezon Tottenham'dan Galatasaray'a 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Galatasaray karnesi

Sarı-Kırmızılı formayla 33 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki Kolombiyalı stoper, 3 kez ağları havalandırdı ve 2 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler