Galatasaray’da bir üye daha disipline verildiğini açıkladı

14.10.2020 - 11:03 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 11:06

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray üyesi Gürkan Eliçin, disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. Peki, Eliçin neden disiplin kuruluna sevk edildi? İşte detaylar...

Galatasaray’da bir üye daha disipline verildiğini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Sarı-kırmızılılarda son dönemde disiplin kuruluna sevkler camiada rahatsızlıklar oluşturmuştu. Galatasaray’da bir üye daha disipline verildiğini açıkladı.

"Mahkeme kararını uygulamadılar"

Galatasaray’da özellikle ağustos ayı divan toplantısında yaptığı konuşmayla dikkat çeken Gürkan Eliçin, disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. Eliçin ağustos divan toplantısında “Emile Zola’nın yaptığı gibi J’Accuse demek gerekiyor. Suçluyorum. Yönetim kurulunu, denetim kurulunu, disiplin kurulunu suçluyorum. Mahkeme kararını uygulamadılar.

"Bu tek başına zaten ibrasızlık nedenidir"

Bunun affedilecek yanı yoktur. Bu tek başına zaten ibrasızlık nedenidir” diye konuşmuştu. Disipline verildiğini  sosyal medyadan açıklayan Eliçin, “GSK Disiplin Kurulu üyesi Ayhan Yeğinsu tarafından şikayet edilerek YK tarafından Disipline sevk edildiğimi bugün aldığım ileti ile öğrenmiş bulunuyorum.

Şikayet konusu Serdar Eder’in disiplin soruşturması çerçevesinde bilgime başvurulmak üzere çağrıldığımda bu soruşturmanın süreci boyunca mevcut tüzük ve hukuk ihlallerini anlatan 4 sayfalık yazımda kendisinin sosyal medyada ihsası rey yaptığı için duruşmaya girmeme talebine ve ilk duruşmaya alınmamış olmasına rağmen ikinci duruşmada bu gerekçeyi kabul etmeyerek zorla girdiğini ve bu durumun Serdar Eder tarafından tutanağa şerh düşüldüğünü söylemiş olmam” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler