Patrick Van Aanholt Kasımpaşa'ya, Haris Seferoviç Başakşehir'e

21.01.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 16:39

Süper Lig ekibi Galatasaray'da Haris Seferoviç ve Patrick van Aanholt'a transfer teklifi geldi. Başakşehir golcü oyuncuyu isterken Kasımpaşa, bek oyuncusuna kancayı taktı. Detaylar...

Patrick Van Aanholt Kasımpaşa'ya, Haris Seferoviç Başakşehir'e

Salim MANAV - AJANSSPOR

Galatasaray'da takımda düşünülmeyen Haris Seferoviç ile Patrick Van Aanholt'a teklifler gelmeye devam ediyor. Golcü oyuncuyu Medipol Başakşehir kadrosuna katmak isterken Hollandalı bek oyuncusunu Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa transfer etmek istiyor. Detaylar...

Seferoviç, İstanbul dedi!

Galatasaray'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Haris Seferoviç'i Medipol Başakşehir transfer etmek istiyor. Çocuklarının okulu için İstanbul'da kalmak isteyen golcü oyuncu, Başakşehir'in transfer teklifine sıcak bakıyor. 

Antalyaspor ile Alanyaspor'u kabul etmedi

İstanbul'da kariyerine devam etmek isteyen Haris Seferoviç, kendisine gelen Antalyaspor ile Alanyaspor'un teklifini kabul etmedi. Golcü oyuncu Antalyaspor maç kadrosunda da yer almadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, kritik virajda! İşte Buruk'un 11'i...
Habere Git

Selçuk İnan, yıldız ismi istedi

İstanbul temsilcisi, ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın kadro planlamasında yer almayan Patrick van Aanholt'a talip oldu. Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yardımcı antrenörü Selçuk İnan, Van Aanholt'u yönettiği Kasımpaşa'ya transfer etmek istiyor. İnan, Hollandalı oyuncu ile bekte yaşadığı sorunları da çözmeyi hedefliyor.

Maaş görüşülecek

Galatasaray'da 1.9 milyon euro maaş alan Van Aanholt için Kasımpaşa, yarısını ödemek istedi. Sarı-Kırmızılı ekip maaşın yarısını ödemeyi kabul ederse Van Aanholt, İstanbul temsilcisine transfer olacak.

Patrick van Aanholt'un performansı

Galatasaray'ın 2021-2022 yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Patrick van Aanholt, bu sezon Sarı-Kırmızılı takımda 9 karşılamada oynadı ve 2 gol pası hazırladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray- Antalyaspor maçı öncesi Nef Arena'da transfer görüşmesi!
Habere Git

Süper Lig'de golü yok

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği golcü oyuncu Haris Seferoviç, Süper Lig'de 10 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli oyuncu Lig'de gol sevinci yaşayamadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 karşılaşmada forma giydi. İsviçreli oyuncu bu maçlarda ise 2 gol atma başarısı elde etti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler