Transfer Haberi | Beşiktaş'tan Alanyaspor'un aklını çelen Oğuz Aydın teklifi!

06.07.2024 - 12:39 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 12:55

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun parlayan isimlerinden birisi olan transferin gözde ismi Oğuz Aydın hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Transfer Haberi | Beşiktaş'tan Alanyaspor'un aklını çelen Oğuz Aydın teklifi!

AJANSSPOR - HABER

Hollanda doğumlu ve AZ Alkmaar altyapısından çıkan Alanyaspor'un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydın, geride kalan sezonda Fatih Tekke yönetiminde kariyerinin en iyi dönemini geçirdi. Turuncu yeşilli ekiple 38 resmi maçta görev yapan milli futbolcu, 13 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

AJANSSPOR - HABER

2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcunun yeni sezonda farklı bir takımda forma giymesi bekleniyor. Yurt içinden ve Hollanda'dan talipleri olan Oğuz Aydın için sürpriz bir iddia ortayla atıldı.

Galatasaray, Alanyaspor'a 4 milyon Euro teklif etti

Sabah'ta yer alan habere göre; bir süredir genç futbolcuyu kadrosuna kadrosuna katmak için çaba harcayan son şampiyon Galatasaray, Alanyaspor'a 4 milyon Euro bir teklifte bulunmuştu.

Beşiktaş devreye girdi: Para + bonus + sonraki satıştan pay ve futbolcu

23 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek isteyen bir başka Süper Lig devi Beşiktaş ise Güney ekibine 3 milyon euro bonservis bedeli, 2 milyon euro bonus, artı sonraki satıştan pay önerdi. Siyah beyazlılar, bu teklifine ek olarak bir de oyuncu göndermeyi taahhüt etti.

Alanyaspor, Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor

Galatasaray'ın teklifini yetersiz bulan Alanyaspor yönetimi Beşiktaş'ın teklifine ise sıcak bakıyor. Oğuz Aydın'ın güncel piyasa değeri ise 4.3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler