Galatasaray'ın 4 yıldızına transfer teklifi yağıyor

23.06.2024 - 08:53 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 08:56

Süper Lig devi Galatasaray'a Hakim Ziyech, Tete, Zaha ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldız oyuncularına transfer teklifleri yağmaya devam ediyor. Detaylar...

Galatasaray'ın 4 yıldızına transfer teklifi yağıyor

AJANSSPOR HABER

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken yıldız oyuncularına da transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. İşte 4 isme gelen teklif ve detaylar...

4 isme teklif geldi

Milliyet'te yer alan habere göre; Aslan’da ülkesi İtalya’da bir takıma transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Zaniolo dışında, 4 futbolcuya teklifler olduğu öğrenildi. Bu oyuncuların Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Tete olduğu belirlendi.

Teklif değerlendiriliyor

5 futbolcuya yapılan tekliflerin değerlendirileceği ve önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yapabileceği vurgulandı. Aslan’da Zaniolo ile en ciddi şekilde Atalanta ilgilenirken, Fiorentina da yıldız futbolcunun durumunu takip ediyor.

 

Yıldızlara teklifler geldi

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu ile İspanyol ekibi Real Sociedad dışında Ajax ve 2 Suudi kulübü ilgileniyor. Zaha, Premier Lig ekiplerinin listesinde bulunurken Fildişi Sahilli oyuncu için de yine Suudi Arabistan pazarında tekliflerin olduğu belirtildi.

Ziyech ve Tete'ye de teklif var

Sözleşmesi otomatik uzayan Ziyech, Suudi temsilcilerinin ilgisini çekerken, Tete’ye Rusya ve Brezilya’dan ilgi olduğu öğrenildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler