Afrika Kupası'ndan Galatasaray'a iyi haber! Sofiane Feghouli...

17.01.2022 - 13:04 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 17:04

Galatasaray'da kötü gidiş yeni teknik direktör Domenec Torren'in çıktığı ilk maçta da sürerken, Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Sofian Feghouli erken dönme ihtimali ortaya çıktı. İşte detaylar...

Afrika Kupası'ndan Galatasaray'a iyi haber! Sofiane Feghouli...

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent ile yeni bir başlangıç arayan sarı kırmızılı takımda İspanyol hoca ile çıkılan Hatayspor maçı da hüsranla bitti. Galatasaray rakibine deplasmanda 4-2 mağlup olurken, gözler Afrika Kupası'nda bulunan takımın iki yıldızı Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed'i aradı.

Feghouli erken dönebilir

Feghouli'nin formasını giydiği son Afrika Kupası şampiyonu Cezayir E Grubu'ndaki iki maçından da galibiyet çıkaramadı. Cezayir Feghouli'nin ilk 11'de sahaya çıktığı gruptaki ilk maçında Sierra Leone ile golsüz berabere kaldı. 

Ekvator Ginesi karşısındaki maçta ilk sınavında yaşadığı yol kazasını telafi edeceğini düşünen yeşil beyazlılar 70. dakikada Obono'nun golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın 31 yaşındaki yıldızı Feghouli ise karşılaşmada 64 dakika forma giydi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ı şampiyon yapan hoca: O, hırsını ve gücünü kaybetti
Habere Git

Fildişi Sahili maçı son şans

Bu sonuçların ardından E Grubu'nda 1 puanla son sırada yer alan Cezayir kupada yoluna devam edebilmek için son maçında lider Fildişi Sahili'ni yenmek zorunda. Ceyazir'in 20 Ocak Perşembe günü oynanacak maçtan istediği sonucu alamaması halinde Sofiane Feghouli, Galatasaray'a tahminlerden çok daha erken dönmüş olacak.

Mısır'da Mohamed henüz golle tanışamadı

Mostafa Mohamed'li Mısır için Cezayir'e göre işler daha yolunda gitse de, Galatasaraylı futbolcu oynadığı iki maçta henüz golle tanışamadı. D Grubu'nda ikinci sırada yer alan Mısır ilk maçında Nijerya'ya 1-0 yenilirken, ikinci maçında Gine Bissau'nu 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu maçlara ilk 11'de başlayan 24 yaşındaki sarı kırmızılı futbolcu etkisiz futbolu nedeniyle 58. dakikalarda oyundan alındı.

Senin için hazırladığımız haberler