Galatasaray'a Sambacı orta saha! Görüşmeler başladı...

15.07.2024 - 09:02 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 09:11

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, Rusya Ligi'nde Zenit forması giyen Sambacı orta saha oyuncusu Wendel için harekete geçti. Detaylar.

Galatasaray'a Sambacı orta saha! Görüşmeler başladı...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'nın Linz kenti yakınlarından Geinberg kasabasında devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım Wendel için harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasaray, Wendel için temaslarını sıklaştırdı

Sabah'ta yer alan habere göre; Brezilyalı Fred'in geçen sezon Fenerbahçe'de yarattığı pozitif etkiyi gören sarı-kırmızılılar, kalite olarak Fred'e benzettikleri Wendel için temaslarını sıklaştırdı. 

Krasnodar maçına damga vurdu

2020'den beri Rusya'da kariyerini sürdüren Sambacı 8 numara, Zenit'in Krasnodar'ı 4-2 yenerek Rusya Süper Kupası'nı kazandığı finale 1 gol-2 asistle damgasını vurdu. 

26 yaşındaki Wendel'in piyasa değeri 20 milyon Euro. Galatasaray cephesi ise hem Zenit hem de oyuncunun menajeri ile görüşüp bonservisi düşürmeye çalışıyor.

Zenit performansı

Rus ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, Zenit ile çıktığı 124 maçta 20 gol ve 25 asist kaydetti.

Sambacı, 2020 yılında Portekiz kulübü Sporting Lizbon'dan 20.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Zenit'e imza atmıştı.

Mathias Ross, Sparta Prag yolcusu 

Öte yandan geçen sezon NEC Nijmegen'de kiralık olarak forma giyen Mathias Ross, bu sezon da Sparta Prag yolcusu. Danimarkalı futbolcu ile yakından ilgilenen Çekya ekibi, oyuncunun satın alma bedeli olan 1.5 milyon Euro'yu ödeyerek bonservisini almak istiyor. Çekya basını, futbolcunun 3 yıllık imza atacağını duyurdu. G.Saray, 23 yaşındaki stoperi 1.7 milyon Euro'ya Aalborg'dan transfer etmişti.

Nelsson ve Emin takıma döndü

Geçen sezon sonunda ayak parmağı kırılan ve EURO 2024'ü kaçıran Victor Nelsson sakatlığını tamamen atlattı. Avusturya kampında 5 gün boyunca özel program uygulanan Danimarkalı stoper, dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Emin Bayram'ın da tedavisi bitti ve 21 yaşındaki stoper artık oynamaya hazır.

İkinci rakip Fortuna Düsseldorf

Avusturya kampında ilk hazırlık maçında LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci sınavını Almanya 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf'a karşı verecek. Raiffeisen Arena'daki mücadele TSİ 20.30'da başlayacak ve Spor Smart'tan canlı olarak yayınlanacak.

Aslan'ın hazırlık maçı programı

  • BUGÜN 20:30 Galatasaray-F.Düsseldorf
  • Perşembe 20:30 Galatasaray-Trencin
  • 24 Temmuz 20:30 Galatasaray-Lecce
  • 27 Temmuz 20:30 Galatasaray-Parma

Senin için hazırladığımız haberler