Galatasaray'a rövanş maçı öncesi Prag'tan sevindirici haber!

15.02.2024 - 23:46 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 23:48

Son dakika | UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, Sparta Prag’ı 3-2 yendi. Çekya ekibinde 3 isim cezalı duruma düştü. İşte detaylar...

Galatasaray'a rövanş maçı öncesi Prag'tan sevindirici haber!

AJANSSPOR HABER

RAMS Park’ta oynanan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Galatasaray, Sparta Prag’ı 3-2 mağlup ederken, rövanş öncesi Sarı-Kırmızılılara iyi haber geldi. Çekya ekibinde 3 isim cezalı duruma düştü.

3 futbolcu oynayamayacak

Galatasaray, skor avantajının yanı sıra rakibin cezalı oyuncuları sebebiyle de avantajı eline alacak. Sparta Prag, rövanşta 3 futbolcusundan faydalanamayacak. Çekya ekibinde Kaptan Krejici, Birmancevic ve Rynes forma giyemeyecek.

Nelsson cezalı

Galatasaray da zorlu rövanş karşılaşmasında önemli bir futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-Kırmızılılarda kırmızı kart gören Victor Nelsson rövanşta oynayamayacak. Temsilcimizde Abdülkadir Bardakçı ise uzun süren sakatlığının ardından ilk kez bu akşam sahne aldı. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi sahneye çıktı, Galatasaray avantajı kaptı
Habere Git

Rövanş haftaya

Çekya’da oynanacak rövanş karşılaşması ise 22 Şubat Perşembe günü saat 23.00’da oynanacak. Sparta Prag - Galatasaray rövanş karşılaşması 18 bin 887 kapasiteli Epet (Generali) Arena’da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler