PSG, Mauro Icardi İle İlgili Kararını Verdi | Transfer Haberleri

05.03.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 11:48

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain, gelecek sezon kadroda düşünmediği Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin bonservisini belirledi. İşte detaylar.

PSG, Mauro Icardi İle İlgili Kararını Verdi | Transfer Haberleri

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'yi gelecek sezon takımda düşünmüyor. Fransız devi, Arjantinli golcünün bonservisini de belirledi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Icardi'den müjdeli haber

Sabah'ta yer alan habere göre; Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo gibi yıldızları transfer eden Galatasaray'a Icardi'den de müjdeli haber geldi.

PSG'den Icardi kararı

Fransız basınında dünkü gazete manşetlerinde yer alan haberlere göre PSG, Icardi ile yolları kesin olarak ayırmaya karar verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kötü gidişe son vermek istiyor! Rakip Ankaragücü...
Habere Git

"Icardi yeni sezon planlarımız arasında yer almıyor" 

Teknik direktör Galtier de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Icardi yeni sezon planlarımız arasında yer almıyor" açıklamasını yapmıştı.

10 milyon Euro

Gazeteler, Fransız devinin Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiğini ileri sürdü.

Yönetim harekete geçti

Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Galatasaray yönetimi vakit kaybetmeden harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini daha da düşük bir bedelle kulübe kazandırmanın hesapları içinde.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan flaş sözler: "Ferdi'nin evine bir ceza makbuzu gelebilir"
Habere Git

"Siz PSG ile anlaşın yeter, ben imzaya hazırım"

Galatasaray'ın bu operasyondaki en büyük avantajı ise Icardi'nin tutumu olacak. 30 yaşındaki santrfor, "Siz PSG ile anlaşın yeter, ben imzaya hazırım" diyerek Cim Bom'da kalmaya yeşil ışık yaktı.

Arjantinli yıldızın son günlerde Galatasaray'la ilgili yaptığı pozitif paylaşımlar da "Beklenen anlaşma sağlandı" diye yorumlanıyor.

Bu sezonki performansı

Sarı-Kırmızılılar sezon bitmeden Icardi'nin bonservisini almayı hedefliyor. Bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 13 maça çıkan Mauro Icardi, 9 gol ve 6 asistle oynuyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla dağıldı!
Habere Git

Bilindiği üzere sarı-kırmızı takım, Arjantinli oyuncu için PSG'ye kiralama bedeli olarak 750 bin Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler